Babyfotografene på Mammanett

Før sommeren ble jeg kontaktet av mammanett angående en artikkel om babyfotografering,- ganske morsomt egentlig å få være bidragsyter til en artikkel om akkurat det jeg driver med 🙂

I artikkelen kan dere lese om hva jeg spår skal bli de nye trendene for de neste årene når det gjelder barne og familiefotografering og se noen av bildene jeg valgt meg ut som favoritter til reportasjen (og det var ikke en enkel jobb skal jeg fortelle deg med tanke på hvor stort arkivet mitt er..). Som de fleste ting i livet forandrer man ofte mening om hva man liker best og det man har gjort sist er oftest lettest å huske. Jeg har likevel valgt meg ut bilder som er tatt de to siste årene og som representerer meg som fotograf og min stil. Les hele artikkelen her.

Skjermbilde 2015-09-04 kl. 20.17.47

hjerte_beige

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    instagram @babyfotografene

    babyfotografene.no

    mobil: +47 91 10 83 10

    Org.no. NO 984605757MVA

    Sofienberggata 57, Oslo