Barnefotografering i studio

Forrige uke hadde jeg denne herlige fyren på besøk i studio,- og for en kul outfit! Jeg elsker sixpence og strikkeklær så denne kombinasjonen gikk jo rett hjem hos meg. Når det kommer til fotografering av eldre barn er det litt opp til foreldrene å velge klær,- eller det er faktisk helt opp til forldrene, selv om jeg har en sixpence liggende. Just-in-case. Denne var hans egen vel og merke, og jeg syntes det er like gøy hver gang å planlegge et shoot og hva som passer til med bakgrunn i hva slags klær foreldrene tar med.Barnefotografering_oslo1Barnefotografering_oslo30082_2Barnefotografering_oslo30082

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    instagram @babyfotografene

    babyfotografene.no

    mobil: +47 91 10 83 10

    Org.no. NO 984605757MVA

    Sofienberggata 57, Oslo