En ny kjærlighet!

For noen uker siden var lille Liam hos meg med sin mor og stolte mormor. Mormor hadde bestill nyfødfotograferingen i god tid til den lilles ankomst og da familien kom inn døren møtte jeg to kvinner med en fantastisk kjærlig utstråling. Mammaen til Liam viste seg å være hestejente,- akkurat som jeg var en gang i tiden,- og hun hadde laget den fineste filmen til minne om sin avdøde hest. Tårene mine trillet gjennom store deler av filmen og jeg ble så utrolig rørt. Livssyklusens dans gjennom en avslutning til en ny begynnelse ble så veldig klar med lille Liam.

Filmen er publisert med tillatelse nederst i inlegget.

 

2015_30111_IS_36Blogginnlegg_2delt2015_30111_IS_01Blogginnlegg_2delt_høyde

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    instagram @babyfotografene

    babyfotografene.no

    mobil: +47 91 10 83 10

    Org.no. NO 984605757MVA

    Sofienberggata 57, Oslo