Familiebilder ute og babybilder i studio

I løpet av sommeren la jeg flere fotograferinger utendørs når været tillot det. Jeg er jo så heldig å ha studio rett ved siden av en park og Botanisk Hage,- vanskelig å finne et mer perfekt sted for familiefoto enn dette! Jeg har jo blitt mer og mer overbevist om at den følelsen jeg leter etter når jeg tar et bilde passer bedre i et miljø enn i studio, -derfor håper jeg fler og fler blir med meg ut for en annen type familiebilder fremover. Babyen valgte jeg likevel å ta med meg inn,- og det er flere grunner til det. Men mest fordi en utendørsfotografering av baby bør være planlagt slik at både baby, tilbehør, location og klær bør passe sammen. Ettersom dette var en impulsiv familiefotografering ute syntes jeg det var riktig å ta babyen inn i studio der jeg var sikkert på et vellykket resultat i tråd med mitt utrrykk. og er han ikke rett og slett nyydelig!!

 

Babyfotografene- Maria LausundBabyfotografene- Maria LausundBabyfotografering03Babyfotografering04hjerte_beige

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    instagram @babyfotografene

    babyfotografene.no

    mobil: +47 91 10 83 10

    Org.no. NO 984605757MVA

    Sofienberggata 57, Oslo