Iselin Engstrålende fornøyd. Lena anbefales på det varmeste!
har du vært hos meg? skriv gjerne om din erfaring herhva sier kundene mine
Maylinn ArntzenLena er en dyktig og profesjonell fotograf som klarte å fange vår datters personlighet på bildene. Bildene og produktene er vakre og eksklusive. Alt i alt så vil vi si at det i sin helhet ikke bare levde opp til forventningene, våre men det gikk over det også:)
Caroline Lemtun«Vi er veldig glad for at vi valgte å ta nyfødtfoto hos Lena. Ikke bare er hun en varm og imøtekommende person med et smittende godt humør, men hun er også en utrolig dyktig og kreativ fotograf som du raskt merker at yter super service til kundene sine! Vi er kjempefornøyd med både selve fotograferingsseansen og bildene vi fikk - nydelige minner fra den første tiden med Felix.»
Liz-Helen LøchenDet å forevige vår lille baby som nyfødt vil jeg alltid være takknemmelig for.
Lena var helt fantastisk imøtekommende og tilfredstillte alle våre ønsker i den forbindelse.
Hun tok seg svært god tid for å ta de perfekte bildene, og er virkelig opptatt av at hele fotograferingen skal være en fin opplevelse for den lille og familien rundt.
Faryaneh RoshanUnder nyfødtfotograferingen var det jeg likte best at det kom tydelig frem at Lena ikke var fotograf, men babyfotograf. Hun var åpenbart vant med å jobbe med barn, studio var rigget til med vifteovn slik at temperaturen var perfekt for den nyfødte og da vi fikk behov for å skifte på babyen hadde hun stellebord etc lett tilgjengelig. Bildene taler for seg selv, vi er kjempe fornøyd!
Brita og Thomas Aaslie-FjellHer ble vi mottatt på best tenkelig måte og hadde noen svært fine timer i studio. Våre tanker og ønsker rundt fotograferingen ble mottatt på en meget god måte samtidig som gode ideer og innspill gjorde sluttresultatet enda bedre enn forventet. Tusen takk for gode minner som vi kan glede oss over i mange år!
Elin BalterzenVi opplevde Lena som varm, hyggelig, barnevennlig og svært profesjonell.
Når det kommer til produktene vi bestilte var dette ganske dyrt, og vi var en stund litt usikker på om det var verdt det. Da vi fikk produktene, var vi ikke i tvil: det var verdt alle pengene! Supre bilder, nyyyydelig album, fine takkekort og kjempefint bilde på veggen.
Får vi flere barn, kommer vi garantert tilbake!
instagram @babyfotografene

babyfotografene.no

mobil: +47 91 10 83 10

Org.no. NO 984605757MVA

Sofienberggata 57, Oslo