nyfødtfotografering 10 dager

etterlengtet liten prins på besøk til nyfødtfotografering

Før jul hadde jeg denne herlige lille prinsen og mammaen og pappaen hans på besøk i studio til nyfødtfotografering. Jeg hadde akkurat fått en ladning nye små luer og bleiebukser og valget fallt på grått til fotograferingen. Jeg elsker disse bildene, rene toner og duse farger. For de som lurer redigerer jeg endel i ettertid, dvs jeg fjerner bakgrunnstøy som jeg syntes forstyrrer bildet og jeg korrigerer  hud (melkeutslett) og hudtoner. Ikke for mye,- bare akkurat nok til at man ikke tenker på at bildet er photoshopet.

 

nyfødtfotograferingnyfødtfotonyfødtfotografering

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    instagram @babyfotografene

    babyfotografene.no

    mobil: +47 91 10 83 10

    Org.no. NO 984605757MVA

    Sofienberggata 57, Oslo