Nyfødtfotografering i studio med mor&far

Nå var det på tide å blogge litt igjen etter et aldri så lite ufrivillig fravær. Av en eller annen grunn liker ikke hosting selskapet jeg bruker programmet jeg bruker til både nettsider og visningsgallerier og blokkerer rett og slett tilgangen på Ip hjemme. Dvs at jeg ikke har fått gjort noen ting hjemme på kveldene de siste ukene,- og det er jo da jeg nettopp sitter og blogger og gjør all mulig «kosejobbing» som jeg kaller det. Selve redigering, opplasting og det som ellers har med selve foto-opptaket prøver jeg alltid å få gjort ferdig i løpet av arbeidsdagene i studio. Ikke alltid tiden rekker til, men jeg prøver å gjøre det meste ferdig før jeg går hjem til mine to troll som har vokst altfor fort i det siste.

Så til denne lille karen, -han sov gjennom absolutt alt. For et herlig sovehjerte! De fine med et godt sovehjerte under nyfødtfotografering er at man rekker mange flere settinger enn med babyer som sover urolig.   Man skulle kanskje tror at alle nyfødte sover godt mesteparten av tiden, men mange nyfødte sliter litt med luft i magen i begynnelsen. Ikke så rart kanskje ettersom magen og tarmene skal begynne å jobbe, siden maten ikke lenger tilføres som ferdige næringsstoffer gjennom morkaken. Denne heldige familien fikk mange fine alternativer i galleriet sitt og her er noen av de.nyfødtfotografering_studio01nyfødtfotografering_studio02nyfødtfotografering_studio03Nyfødtfotografering_30112nyfødtfotografering_studio04nyfødtfotografering_studio05nyfødtfotografering_studio06

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    instagram @babyfotografene

    babyfotografene.no

    mobil: +47 91 10 83 10

    Org.no. NO 984605757MVA

    Sofienberggata 57, Oslo