Posert eller naturlig nyfødtfotografering?

Jeg var veldig spent på begynnelsen av 2017 på hvordan trenden for nyfødtfotografering hos meg ville bli det året. De aller fleste nyfødtfotografer gjør poserte sesjoner der babyen ligger i bøtter, kurver, senger og andre søte props, men jeg så også en trend (særlig fra utlandet) om mer naturlige bilder av den nyfødte. Derfor var jeg veldig spent i fjor på hva man ville velge hos meg når kunden fikk mulighet til å velge. Posert eller naturlig?

 

Jeg syntes det er viktig å nevne her at når jeg skriver naturlig er det jo ikke helt naturlig… jeg former fortsatt babyene i søte posisjoner, men jeg utelater mye av tilbehøret som jeg bruker på poserte sesjoner. Slik at babyen kommer mest i fokus, helt ren. Også foretrekker jeg sort eller hvit bakgrunn for å fremheve det enkle 🙂

For bedre å forstå forskjellen kan dere kikke litt her;

 

Posert nyfødtfotografering

 

Naturlig nyfødtfotografering

 

 

 

Så hva tror dere mine kunder valgte i 2017? Jo, de fleste holder fortsatt en knapp på posert sesjon. Med 60% av mine nyfødtfotograferinger som poserte sesjoner er dette fortsatt mest populært, men marginene er ikke veldig store her. Så hva som skjer i 2018 blir veldig spennende å se!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    instagram @babyfotografene

    babyfotografene.no

    mobil: +47 91 10 83 10

    Org.no. NO 984605757MVA

    Sofienberggata 57, Oslo