Takk for i år, det lærte meg noe viktig….

Tiden har jammen flydd de siste mnd, jeg har ikke rukket et eneste innlegg siden begynnelsen av november… I og for seg er jo ikke det så ille,- viser jo bare at det har vært mye å gjøre. Og skal jeg innrømme det er jeg ikke ferdig enda.. Så litt jobbing utover dagen blir det nok, -resten får jeg ta i det nye året. Som kompensasjon for de manglende blogginnleggene kommer en smakebit fra noen av årets siste fotograferinger her:Godtnyttar

Kort oppsummering av året som gikk følger her:

Nye websiden (som jeg fremdeles er veldig fornøyd med,- heldigvis!) ble gjort klar i løpet av de første mnd av 2015 og i april var jeg klar for lansering av ny logo og webside. Ville folk like det de så? Og ville de finne meg i haugen av andre fotografer og annonser på Google?

Facebookside hadde jeg akkurat rukket å skaffe meg rett etter nyttår og Instagram kom rett før sommeren. Jeg forelsket meg fort i Instagram, -så da falt Facebook interessen min noe… Jeg kan jo ikke være overalt hele tiden! Men er det noe man blir god til når man jobber mye og med mange plattformer så er det å effektivisere og prioritere. Jeg prioriterte og effektiviserte Instagram. Frem til november. Har du savnet innlegg siste tiden så vet du nå hvorfor.

Rett før sommeren ble jeg også kontaktet av Mammanett for en artikkel der. Det skulle i utgangspunktet bare være én artikkel om babyfotografering, men journalisten fikk vann på mølla og tilslutt var det to artikler. Det var veldig morsomt å oppdage da jeg leste den første artikkelen at jeg ble nevnt først i begge (det var flere fotografer som bidro) og at bildene mine fikk stor plass. Jammen fikk jeg også flere tlf senere på høsten fra mammaer som hadde lest artiklene og som ville komme til meg å fotografere babyen sin. Tusen takk Mammanett!

Artiklene kan du lese her:

http://www.mammanett.no/baby/her-er-fotografenes-favoritt-babybilder

http://www.mammanett.no/baby/ta-med-baby-til-fotografen

Utover høsten og frem mot jul nådde jeg toppen i antall henvendelser for året og de siste ukene før jul gjorde jeg noe jeg aldri (i mine 14 år som fotograf) har gjort. Jeg sa nei….! Det satt veldig langt inne og måtte skuffe en mamma og si «beklager,- jeg har dessverre ikke kapasitet». Men det føltes bedre å vite at jeg kunne gi de som allerede hadde vært hos meg en bedre service og opplevelse.

Nå gleder jeg meg veldig til det nye året,- jeg har mange nye produkter, ideer og image-building «ting» jeg holder på med. Store deler av januar er allerede full med fotograferinger, London foto-messe, workshops og årsplanlegging. Jeg sier bare tusen  takk for i år,- det har vært en ære!

 

peace love joy kopi

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    instagram @babyfotografene

    babyfotografene.no

    mobil: +47 91 10 83 10

    Org.no. NO 984605757MVA

    Sofienberggata 57, Oslo