Våken herlig jente på nyfødtfoto i studio

Sommeren er av en eller annen grunn høytid for fødsler (og det har ingenting med barnehagepolitikken å gjøre….) Ofte havner jeg i en Catch 22 i sommerferien,- for jeg vil jo så gjerne fotografere disse små, og «nei, dessverre» er merkbart fraværende i mitt vokabulær når det kommer til vordene mammaer(eller pappaer). Samtidig er jo mine barn det beste jeg vet og jeg er en slik mamma som bokstavelig talt kunne spist mine barn. Jeg vil være sammen med de hele tiden!!! Normalt er dette en veldig dårlig kombo i ferietider… Men i år hadde vi gjort unna mye av ferien med en Thailandstur i mars,- så da stod jeg nesten fritt i hele juli til å ta i mot alle nyfødtfotograferinger jeg ville. Og hvor flaks var ikke det; at den ene sommeren på mange år med tjaaaaa hva skal vi si ;drittvær, så kunne jeg jobbe! Føltes litt som å vinne i Lotto (ikke det at jeg har gjort det, men jeg kan tenkte meg følelsen!)

En av de som var innom studio i denne perioden var denne lille herligheten. Hun var våken og rolig ganske mye av tiden så da fikk vi fine våkenbilder uten for mye kaving (mange nyfødte kaver og strekker seg dersom de blir lagt ned for seg selv,- noe som blir veldig rotete på bilder). Men hun sov seg også gjennom en hel del herlige posisjoner.

 

sleeping newbornnewbornNyfødtfotografering_06.15_12hjerte_beige

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    instagram @babyfotografene

    babyfotografene.no

    mobil: +47 91 10 83 10

    Org.no. NO 984605757MVA

    Sofienberggata 57, Oslo